Efterårets workshops & Events:

—————————————————————–

Yoga Days by Yogahuset Aalborg

YOGA HUSET har taget initiativ til at lave en yoga konference, som en del af Aalborg Kommunes store bevægelsesfestival aug.29-30 2019.

Der bliver masser af faglige indspark, inspiration og praktisk hands-on oplevelser. Her kan du opleve holde en restorativ workshop samt høre mig fortælle om Den naturspirituelle del af Yoga. Jeg glæder mig rigtig meget og jeg håber vi ses.

Læs mere om Yoga Days og det fantastiske program HER

Yoga udenfor måtten

Måske ved du allerede, at yoga er mere end bare stræk og fysiske stillinger? Hvis ikke, så kan jeg fortælle dig, at yoga er langt mere end bare stræk og fysiske stillinger.

Vil du lære mere om hvad yoga også er og hvordan du får yoga til at blive mere end en praksis og mere til en livsstil. Få konkret viden og teknikker med hjem, som du kan integrere i din hverdag.

Yoga udenfor måtten vil blive afholdt flere gange med forskellige temaer og du kan deltage i en enkelt aften eller du kan deltage i flere aftener og lære endnu mere om emnet.

For at skabe plads til den enkeltes proces og forståelse er der kun begrænset pladser til disse aftener.

På aftenen kan der indgå elementer som meditation, åndedrætsøvelser, æteriske olier med mere.
Der vil også blive serveret en snack.

Skriv til gitte@yogaterapeuten.dk for spørgsmål og forespørgsler om ledige pladser.

Tid: Onsdag d. 4/9 -19 kl 18.30 20.30. Pris: 150kr.

Sted: Sundbyøster (KBH S)

Restorativ Workshop – Ro & Hvile

Forkæl dig selv med denne workshop, hvor du vil blive guidet til dyb afspænding og velvære.
Restorativ yoga er den blideste form for yoga der findes og er derfor velegnet til alle.

Restorativ yoga bruger rekvisitter til at støtte kroppen, der anbringes i stillinger, der virker dybt afspændende og udstrækkende.

Utallige undersøgelser viser, at disse stillinger har en dybt helende virkning på både krop og sind. F.eks. kan restorativ yoga mindske angst og stress.

Restorativ yoga udmatter ikke kroppen, men efterlader dig med et stort velbehag og fornyet energi.

Restorativ yoga kræver ingen forudsætninger og alle kan deltage på denne workshop, da denne yogatype netop er yderst hensynstagende og blid.

Pris: 350kr

Tilmelding sker i receptionen hos FYSIQ, Kamillevej 4, 2770 Kastrup eller på telefon 32523563 mellem 9-16, hvorefter regningen sendes via mail.

Tilmeldinger er først gældende når betalingen er modtaget og pengene refunderes ikke.

Intention, Yoga & Ild ceremoni

På denne dag vil vi sætte en individuel intention og gennem en blid og skøn yogapraksis åbne krop og sind for både at kunne tiltrække det vi ønsker og for at slippe det, der ikke længere tjener os.

Vi vil gå en tur i skoven og indsamler ting fra skoven, som vi ofrer til bålet ved aftenens ceremoni.

Ild ceremonien er en gammel yogisk ceremoni kaldet Havan, hvor der ofres til et indviet bål. Du kan ofre en fysisk ting, altså brænde noget. Du kan også dedikere din praksis eller chante til bålet for at opnå eller tiltrække noget i dit liv eller for at rense og fjerne noget fra dit liv.

Vi vil bruge dagen i en ægte tipi hos @wedonature, hvor både yogapraksis og Havan ceremonien vil foregå.

Der vil blive serveret lækkert bålmad om aftenen og også være plads til hygge og individuel udvikling og fordybelse.

Kurset vil kunne udformes på to måder.

Fra kl 10 – 20 til 800 kr som inkluderer det ovenstående.

Som et ekstra tilbud vil der også være mulighed for at overnatte i tipien (eller eget telt) Her vil vi bruge den sene aften på bla en trommerejse for at komme endnu dybere ind i dagens intention og manifestere den. Om morgenen vil der blive serveret morgenmad og vi vil lave en dejlig morgen yoga praksis inden vi skilles.

Tid kl 10 lørdag til søndag formiddag ca kl 11 pris 1100kr.

Eventet bliver afholdt hos WeDoNature, Orupvej 1, 4330 Lejre, Kobenhavn, Denmark

Der er kun 8 pladser tilgængelig for bedre at skabe plads til den enkeltes proces.

Tilmelding til Gitte Lindgaard på gitte@yogaterapeuten.dk herefter vil du modtage mere info om betaling, adresse med mere.

Tilmeldingen er først gyldig når betaling er modtaget. Pengene refunderes ikke, medmindre kursus aflyses af Yogaterapeuten.

Skab din egen yogapraksis

Nye elever spørger mig ofte:” Hvor tit skal jeg praktisere yoga?”
Jeg plejer at svare:” Kun de dage du vil have det godt.” 😉

Alligevel kan det være svært at starte sin egen yogapraksis derhjemme og få lavet yoga hver dag, for vi vil jo gerne have det godt.

Lær at skabe din egen yogapraksis” er en super spændende workshop, som kombinerer en blid grund praksis med en undersøgelse af alle de grunde vi har til ikke at praktisere på et daglig basis.

Lær mere om hvad en grund praksis skal indeholde af stræk. Hvad er egentlig bedst foroverbøjning eller bagoverbøjning? Vi vil gennemgå og lave en yogapraksis sammen og så vil vi bruge tid at finde strategier, som kan hjælpe dig med at få og opretholde en daglig praksis.

Workshoppen er for alle og kræver ikke forkundskab til yoga.

Dato: 13/10-19 kl 12.00 – 15.30
Pris: 350kr

Der vil i pausen blive serveret en snack og lidt at drikke.

Tilmelding sker i receptionen hos FYSIQ, Kamillevej 4, 2770 Kastrup eller på telefon 32523563 mellem 9-16, hvorefter regningen sendes via mail.

Tilmeldinger er først gældende når betalingen er modtaget og pengene refunderes ikke.