Det siger andre…

Gittes yoga bringer dig ned i kroppen og ind i en tilstand af accept, nærvær og selvomsorg. Det havde jeg brug for efter en periode med sygdom i familien, hvor det ikke var muligt at tage sig tid til at lytte til mig selv, fordi en anden havde brug for min omsorg og styrke. Resultatet var en kropslig og følelsesmæssig opspændthed som blev fint forløst gennem Gittes kompetente guidning.

Pia

IT-Projektleder og koordinator

Begyndte med yoga i samråd med min fys. da jeg havde problemer med afspænding, slappe af og sove, Gitte lærte mig gennem sin store viden, behagelige væsen og uanede øvelser hvordan jeg kunne opøve min egen praksis med yoga så jeg kunne få det bedre. Jeg har gennem 2 år haft ufattelig megen glæde af at deltage 2 gange om ugen i yogalektioner som aldrig blev kedelige da der altid var nye øvelser og stillinger, og beklager dybt at vore veje skulle skilles.
Gitte er en gave til ethvert yogahold både som yogainstruktør men også som menneske, terapeut m.m.
Har mine varmeste anbefalinger.

Birgitte

Jeg har været fast elev på Gittes Yogahold, samt jeg har deltaget i Gittes workshops. Gitte er enormt dygtig som underviser og ved helt klart hvad hun underviser i og taler om, både i forhold til hvordan man skal indtage stillingen, samt hvordan hun kan hjælpe en med at rette til. Hun er god til at tage hensyn til hvis folk har specielle skade eller skavanker og sætter niveauet efter den enkelte.
Jeg har primært benyttet mig at Gittes Yoga hold under en stress sygemelding. Holdet har været min måde at komme helt ned i gear og koble af, samt en måde at give noget til mig selv, med en kyndig vejleder ved min side. Gitte engagere sig i sine elever og kommer altid til timerne med et godt humør, en ydmyghed og en taknemlighed.En taknemlighed der gør at jeg er taknemlig over at være en af hendes elever.

Nan Jørgensen

Kære Gitte
Elsker MIN tid når jeg er til yoga hos dig med slidgigt og knæskade kan jeg kun anbefale dine hold du er så rolig (og sjov) og dygtig alle kan være med ???? og man svæver bagefter
Tak for dig

Helle Wulff Dalby

Hej Gitte.

Startede hos dig efter længere tids sygdom med angst, depression og stress. Det var dejligt at lande os dig, din behagelige stemme gjorde at jeg hurtigt blev tryg. Du husker altid “min historie” og læser mig hurtigt, især hvis stillinger ikke bliver gode for mig. Er SÅ taknemlig for at jeg fandt frem til lige netop dig, du har givet mig stillinger og ord med mig den ene time efter den anden.

Kærlig hilsen
Lene Jenrich Andersen

Lene Jenrich Andersen

Yoga med Gitte er for mig -betyder først og fremmest at få min mentalitet i balance….
Jeg bliver nul-stillet når jeg dyrker yoga….
Lige meget hvilken “tilstand” jeg er i når jeg starter…
Er jeg i skidt humør bliver jeg løftet-har kroppen det virkelig trægt -får jeg det altid bedre fordi mentaliteten osse bliver påvirket…
Og så er der jo den skønne påvirkning -at kroppen bliver sindssyg smidig!! Og virkelig trænet!!
Jeg altid nærmest svæver 10 cm over gulvet-både mentalt og fysisk når min time er overstået…
Loving it….!! Simpelthen. …
En yoga time for mig-er ikke bare træning. …det er at dyrke min krop i al dens helhed ❤

Anette Andersen

Åhh dette er svært for mig at formulere, for meget af det handler om følelser. Det er jo blevet en del af mig, med så mange år med yoga med dig. Da jeg startede ved dig, havde jeg aldrig prøvet yoga før, så jeg var meget spændt på hvordan det var.Og jeg blev kun positivt overrasket. Der var ikke noget man skulle kunne.

Du er så god til at tage hensyn i forhold til de skavanker man hver især har, og finde alternative måder at lave øvelserne, og man skal mærke efter… om man kan, og hvor længe og hvor meget. Og selv om du er vegetar og går op i mange ting, pådutter du ingen noget. Og du er super god til at videreformidle øvelserne og ikke mindst, hvad de er gode for.
Jeg tror yogaen med dig har hjulpet mig, ikke bare fysisk, men også mentalt.
Jeg mærker mere efter, hvad min krop trænger til af øvelser og gør dem med det samme, så vidt muligt. Hvis jeg ellers kan huske øvelsen.

Dine guidede meditationer bruger jeg, når jeg ikke kan tømme mit hoved for tanker og slappe af. Det hjælper for det meste.
Du har en meget behagelig og rolig stemme. Det har utrolig meget at sige.

Pia Frank