I de seneste år er interessen for naturen og naturspiritualitet spiret og vokset frem. Vi er interesseret i vandreture, sankning, urtemedicin, vikinger, friluftsliv med mere. Denne søger viser en længsel. Vi søger tilbage til vores rødder. Vi søger vores ophav, os selv og de fortryllende oplevelser vi fik fra naturen som børn, men ikke helt kan få adgang til mere. Vi ønsker at forstå den majestætiske jord vi bor på. Vi har endelig forstået, at der er mere, end vi kan se med det blotte øje.

Gitte Lindgaard udbyder kurser, workshops, behandlinger og retreats, hvor du kan lære mere om naturspiritulitet og shamanisme og selv mærke hvad naturen gør ved dig når du åbner op. Om det er en workshop på et par timer eller et weekend retreat vil du altid få viden og redskaber med hjem, som du kan bruge i din hverdag.

Kurser med Gitte udbydes her på siden eller via facebook, men er I flere kan et kursus sammensættes specielt til jer.

Læs mere om Natur Terapi briks behandling

Læs mere om Natur Terapi i naturen

Undervejs på min rejse er jeg blevet introduceret for nogle æteriske olier som er rene, kraftfulde og uden sammenligning med andre æteriske olier jeg har arbejdet med.  Disse olier bruger jeg ofte i mine behandlinger og natur terapeutiske arbejde.  

Du kan læse mere dem her:

Æteriske Olier af terapeutisk grad fra Young Living