Shamanistisk Kropsterapi

Shamanistisk Kropsterapi er en behandling, som skaber fysisk, emotionelt og spirituel balance.

Behandlingen er bygget op omkring forskellige teknikker hentet fra tibetansk massage, ayurvedisk massage, shamanistisk healing og energiarbejde med brug af æteriske olier fra Young Living.

Shamanistisk Kropsterapi har utallige positive effekter for krop og sind og er særlig god til dig der ønsker at:

    • Afstresse krop og sind
    • Styrke dit immunforsvar
    • Slippe gamle fastgroede følelser og mønstre
    • Lindre ømme muskler og led
  • Skabe et mere harmonisk og balanceret liv

Tillad Moder Jords egen medicin at skabe balance og harmoni i din krop gennem Shamanistisk Kropsterapi.

Opstartspris for 75 – 90 minutter 650 kr.

Sted: 2300 KBH S

Kontakt Gitte på mail: Livetstrae@gmail.com

Om Gitte:

Gitte er uddannet Yogaterapeut, Ayurvedisk massør og Raindrop Technique behandler. Derudover har Gitte taget utallige kurser og er i lære indenfor shamanisme, hvor hun lever og lærer af Moder Jords visdom. 

Gennem de sidste 20 år+ har Gitte taget flere uddannelser og kurser indenfor healing, rådgivning og terapi. Derudover har Gitte en videregående sundhedsfaglig uddannelse.

Selve behandlingen:

Behandling foregår primært på en briks, hvor du vil få dryppet mere end 100 dråber æterisk olie, primært fra helbredende urter, på din krop. Disse dråber vil blive strøget, masseret og arbejdet ind i kroppen via dine fødder, din ryg og nakke. Her bruges shamanistiske healings teknikker for at balancere og harmonere kroppen.

Efterfølgende vil du blive budt et glas vand og jeg vil dele din krops budskaber og visdom med dig.

Efter behandlingen:

Behandlingen starter en udrensning i kroppen, så det anbefales at drikke massere af vand resten af dagen. Du anbefales også at undgå (eller skære ned på) stimuli som alkohol, nikotin og koffein.

Det er en god ide at give sig tid til hvile efter behandlingen, da krop og sind stadig arbejder, balancerer og renser ud.

Shamanistisk Kropsterapi er ikke et quick-fix, men en proces der sættes i gang. Det er individuelt. hvor mange behandlinger der anbefales.

Terapeutiske æteriske olier fra Young Living:

Kort fortalt er æteriske olier koncentrerede og flygtige planteolier, som indeholder hydrofobe organiske forbindelser. Oversat til dansk betyder det, at det er en yderst koncentreret olie, som er udvundet via dampdestillation.

Young Living, hvis olier jeg udelukkende bruger, er en internationalt anerkendt og respekteret producent af æteriske olier og relaterede produkter. Udgangspunktet er verdens reneste æteriske olier og olie fusionerede produkter, sammen med et enestående engagement for naturen og verden ude omkring.

Hvis du skulle få lyst til at udforske de forskellige olier og andre produkter fra Young Living, så kan du via dette LINK blive medlem uden nogen forpligtelser og spare  mere end 20% på dine produkter.  Jeg afholder løbende introduktionsaftener til Young Livings æteriske olier og produkter. Følg med på yogaterapeutens FACEBOOKSIDE  

Young Living sætter standarden for renheden af æteriske olier og deres ægthed ved omhyggeligt at overvåge produktion af deres æteriske olier gennem deres unikke Seed to Seal®-proces. Fra det tidspunkt frøet er plantet indtil olien er forseglet i flasken, anvender de de strengeste kvalitetskontroller, der er mulige, og sørger for at du får æteriske olier præcis som naturen har til hensigt.

Når Young Living bruger termen terapeutisk grad, betyder det, at følgende standarder overholdes:

– Planter dyrkes ved hjælp af økologisk landbrugsmetoder uden brug af kemikalier, pesticider eller gødninger

– Den korrekte art og genus af frøet anvendes til planten (mange virksomheder bruger hybrid planter af den forkerte art)

– Olierne destilleres uden tilsætning af kemikalier

– Ingen kemikalier tilsættes efter destillation

– Olien er ikke manipuleret eller ændret på nogen måde under eller efter destillation

– Olierne destilleres ved lav temperatur og lavt tryk i det nødvendige tidsrum, for den enkelte plante at afgive den højeste gavnlige styrke af naturlige kemiske bestanddele – destillations tiden varierer for hver plante. Hvorfor er dette vigtigt? Nøglen til at producere en æterisk olie af terapeutisk grad, er at bevare så mange af de delikate aromatiske komponenter indenfor olien som muligt. Følsomme aromatiske komponenter ødelægges nemt af høje temperatur og af tryk.

Betegnelsen æteriske olie dækker over flydende olier, som er udvundet fra planteceller eller -kirtler, enten fra -blomsten, -blade, -bær, -harpiks, -kogler, -fra rhizomer, -fra frugter, -fra skallen eller fra andre plantedele.

YoungLivingShamanistiskKropsterapi