shamanistiskHealingsterapi

Shamanistisk Healingsterapi er en behandling for dig, som ønsker en dybere forbindelse til dig selv og en større indre ro. Ønsker du at frigive følelsesmæssig bagage uden at skulle gøre andet end lade dig guide ind i en meditativ tilstand og tage imod og nyde duften af de æteriske olier og det energi og balancerings arbejde som jeg udfører, så book en tid nu.

De æteriske olier, der er af terapeutisk grad er fuldkommen økologiske og uden kemi. De er essensen af de planter, blomster, bark, græs og frø, som de er lavet af. Planernes livskraft er koncentreret i olierne og gennem tusindvis af år har æteriske olier været brugt for at fremme og balancere emotionelle og spirituelle tilstande i os, så vi kan udleve vores potentiale og stå i vores kraft.

Olierne påvirker og stimulerer den limbiske del af hjernen, som huser følelser og minder. Ved at arbejde med og stimulere denne del af hjernen, som også rummer vores ubevidste sind, kan en følelsesmæssig klarhed opleves og det oftest de på en meget blid og kærlig måde, som tillader dig at føle, genkende, frigive og genoplade emotionelt.

Da behandlingen også rummer en rejse ind i det ubevidste sind oplever nogle at synke ned i en følelse af hvile, som værende mellem en vågen og en sovende tilstand. Her kan du komme i kontakt med gamle og fortrængte oplevelser og handlemønstre. Det kan resultere i oplevelser som er lige fra lyksalige til sorgfulde, men som altid vil hjælpe dig ind i en større harmoni.

Så vil du nyde oplevelsen af de hellige æteriske olier, når de virkelig får lov til at arbejde og føre dig dybt ind i dig selv? Vil du opleve hvordan jeg vil guider dig endnu dybere ind i tilstand af ro og hvile, hvor din krop og dit sind vil indlede en indre visions rejse og få adgang og mulighed for at bearbejde fortrængte minder og følelser? Vil du skænke dig selv denne dybe tilstand af ro, samt en genopladning af hele dit væsen, hvor jeg i samarbejde med olierne fører dig ind i en større harmoni og balance? Så book nu.

Den Shamanistiske Healingsterapi tager mellem 75 – 90 minutter og koster som opstartspris 650 kr.

Du kan booke en behandling ved at skrive til Gitte på Livetstrae@gmail.com

Om Gitte:

Gitte er uddannet Yogaterapeut, Healer, Ayurvedisk massør og Raindrop Technique behandler. Derudover har Gitte deltaget på utallige kurser og er i lære inden for Shamanisme, hvor hun lever og lærer af Moder Jords visdom

Selve behandlingen:

Behandling foregår primært på en briks, hvor du vil få dryppet æteriske olie forskellige steder på kroppen, primært fra helbredende urter og planter. Dine olier vil blive arbejdet ind i kroppen for at støtte og styrke din egen indre rejse. Her bruges shamanistiske healings teknikker for at balancere, styrke og forløse kroppen og sindets  udfordringer.

Efterfølgende vil du blive budt et glas vand og jeg vil dele de hellige oliers budskaber og visdom med dig.

Efter behandlingen:

Behandlingen starter en udrensning i kroppen, så det anbefales at drikke massere af vand resten af dagen. Du anbefales også, at undgå/skære ned på stimuli som alkohol, nikotin og koffein.

Det er en god ide at give sig tid til hvile efter behandlingen, da krop og sind stadig arbejder, balancerer og renser ud.

Shamanistisk Healingsterapi er ikke et quick-fix, men proces der sættes i gang. Det er individuelt. hvor mange behandlinger der anbefales.

Terapeutiske æteriske olier fra Young Living:

Kort fortalt er æteriske olier koncentrerede og flygtige planteolier, som indeholder hydrofobe organiske forbindelser. Oversat til dansk betyder det, at det er en yderst koncentreret olie, som er udvundet via dampdestillation.

Young Living, hvis olier jeg udelukkende bruger, er en internationalt anerkendt og respekteret producent af æteriske olier og relaterede produkter. Udgangspunktet er verdens reneste æteriske olier og olie fusionerede produkter, sammen med et enestående engagement for naturen og verden ude omkring.

Young Living sætter standarden for renheden af æteriske olier og deres ægthed ved omhyggeligt at overvåge produktion af deres æteriske olier gennem deres unikke Seed to Seal®-proces. Fra det tidspunkt frøet er plantet indtil olien er forseglet i flasken, anvender de de strengeste kvalitetskontroller, der er mulige, og sørger for at du får æteriske olier præcis som naturen har til hensigt.

Når Young Living bruger termen terapeutisk grad, betyder det, at følgende standarder overholdes:

– Planter dyrkes ved hjælp af økologisk landbrugsmetoder uden brug af kemikalier, pesticider eller gødninger

– Den korrekte art og genus af frøet anvendes til planten (mange virksomheder bruger hybrid planter af den forkerte art)

– Olierne destilleres uden tilsætning af kemikalier

– Ingen kemikalier tilsættes efter destillation

– Olien er ikke manipuleret eller ændret på nogen måde under eller efter destillation

– Olierne destilleres ved lav temperatur og lavt tryk i det nødvendige tidsrum, for den enkelte plante at afgive den højeste gavnlige styrke af naturlige kemiske bestanddele – destillations tiden varierer for hver plante. Hvorfor er dette vigtigt? Nøglen til at producere en æterisk olie af terapeutisk grad, er at bevare så mange af de delikate aromatiske komponenter indenfor olien som muligt. Følsomme aromatiske komponenter ødelægges nemt af høje temperatur og af tryk.

Betegnelsen æteriske olie dækker over flydende olier, som er udvundet fra planteceller eller -kirtler, enten fra -blomsten, -blade, -bær, -harpiks, -kogler, -fra rhizomer, -fra frugter, -fra skallen eller fra andre plantedele.

Olierne er blevet fremstillet ved udtræk, destillering eller presning, afhængig af råvaren, hvorfra olien er udvundet.

Hvis du skulle få lyst til at udforske de forskellige olier og andre produkter fra Young Living, så kan du via dette LINK blive medlem uden nogen forpligtelser og spare  mere end 20% på dine produkter.  Jeg afholder løbende introduktionsaftener til Young Livings æteriske olier og produkter. Se under begivenheder på yogaterapeutens FACEBOOKSIDE