Shamanistiske behandlinger

Siden jeg var barn har jeg været interesseret i og studeret det spirituelle, det mystiske og det magiske. Der er nærmest ikke det emne jeg ikke har snuset til. Lige fra Ud af kroppen oplevelser, tidligere liv, sjælerejser, healing, clairvoyance, helbredende urter og meget mere. Jeg har taget flere kurser, workshops og uddannelser end jeg har tal på og alt sammen har det styrket min forståelse af, hvad der var min vej og hvad min sandhed er.

Hvor yoga og meditation har givet mig muligheden for at søge ind og finde utallige verdener inden i mig selv, så fandt jeg i Shamanisme en måde at forbinde mine indre verdener med de ydre. At smelte og forbinde mig med naturens spirituelle essens. Her lærte jeg at rejse mellem verdener og hjælpere og åndefæller trådte frem og stillede sig ved min side, som jeg fik mere og mere erfaring og trådte dybere og dybere ind.

Som yogaterapeut arbejder jeg med at skabe mere livskvalitet. Jeg arbejder med at helbrede og lindre. At skabe accept bevidsthed og selvkærlighed. Her i 2018 er jeg blevet introduceret for nogle æteriske olier som er rene, kraftfulde og uden sammenligning til andre æteriske olier jeg har arbejdet med.  Gennem mit shamanistiske og yogiske arbejde med olierne er jeg blevet inspireret til at skabe to nye behandlingsformer nemlig Shamanistisk Kropsterapi og Shamanistisk Healingsterapi.  

Du kan læse mere dem her

Æteriske Olier af terapeutisk grad fra Young Living

Shamanistisk Kropsterapi

Shamnistisk Healingterapi

ShamanistiskBehandler

Skriv meget gerne en kommentar