Et 10 ugers online kursus i Rodkraft og Shamanisme i Norden

Rodkraft & Shamanisme i Norden er en praktisk og teoretisk indførelse i shamanismens grundprincipper, som du kan lære i dit eget tempo og når du har tid og overskud. På dette 10 ugers online kursus vil du gennem videoer, live-talks med mere blive guidet gennem det shamanistiske univers.

Her har du muligheden for at få en shamanistisk praksis og bruge shamanisme i din hverdag.

Hver uge har et nyt emne, som vi gennemgår. Vi ikke bare fortælle om emnet, vi viser dig også gennem videoer med mere, hvordan du selv kan gøre det. Her kan vi f.eks nævne

Hvordan du træder ind i det magiske rum og aflæser naturens guidning.

Hvordan du kommunikerer med naturen og plantefæller.

Afholder og udfører en ceremoni.

Laver et godt bål.

Laver en rasle med intentioner.

Rejser shamanistisk til de usete verdener.

Med meget mere..

Vi har lavet dette online kursus, så du har tid og mulighed for netop at kunne afprøve de forskellige shamanistiske teknikker og vende tilbage og gense videoer, når du har brug for det. Derudover har vi også lavet fakta sheets til hver uge, så du får dit eget kompendium du kan vende tilbage til igen og igen.
På 10 uger har du rig mulighed for at integrere din nye viden og lade den rodfæste sig i dig.

Nogle af de emner vi kommer igennem er:

Shamanismens historie og kulturen bag

Det shamanistiske årshjul

Åndefæller

Intuition og det at se med den shamanistiske sans

Rejser til de usete verdener

Redskaber i shamanisme som trommer, rasle, lyd, bevægelse og planter

Ceremonier og ritualer

Hvordan går du fra praksis til livsstil

Intentions arbejde

Åndeverdenen

Med mere..

Som et ekstra tilbud giver vi muligheden for ved kursets afslutning, at vi alle kan mødes og træne nogle af de ting vi har lært, såsom shamanistiske rejser og en ceremoni og mødes i virkeligheden. Da vi ved, at alle ikke kan deltage på denne dag, som bliver afholdt på Sjælland, har vi lavet denne event med en separat betaling, selvfølgelig til en meget favorable pris.

Hos Rodkraft tror vi på, at vi alle har vores egen vej og vi guider dig derfor til at finde din intuitive vej, hvor du kan stå stærkest i dit lys og i din urkraft og derfra skabe dig det liv du længes efter.

Oplev hvordan denne rejse gennem det shamanistiske univers vil åbne dig op for dit eget potientiale.

Lær at forbinde dig med naturen og påbegynd så din rejse hjem.

Tilmelding og spørgsmål:
Rodkraft@netmail.dk

Rodkraft er et sammenarbejde imellem Liv & Gitte

Louise Liv Holm

Liv er uddannet Naturvejleder samt kultur,- og historieformidler.

Liv er indehaver af Wedonature, som udbyder naturinspireret kurser og workshops i de gamle håndværk, såsom snitning og trommebygning, samt oplevelsesture i det fri.

Liv er drevet af naturen og det den kan gøre for mennesker og deres udvikling og indsigt. Hun har brugt den selv til livets udfordringer og bruger den erfaring i sin dagligdag når hun hjælper mennekser med at finde ind til kernen af dem selv via fordybelse i natur og håndværk.

Gitte Lindgaard

Gitte har gennem de sidste 15 år arbejdet terapeutisk med mennesker med sygdom, skade og stress, hvor hun arbejder både terapeutisk og spirituelt med de mennesker hun behandler blandt andet gennem yogaterapi og meditation.

Gitte har en Bachelor i Sundhed og er også uddannet healer og yogaterapeut. Gennem de sidste år har Gitte trådt dybere ind på den shamanistiske vej og har været i lære både i denne verden og i den usete verden, samt taget et hav af shamanistiske kurser i både ind og udland.

Gitte er også indehaver af Natur Terapi, som udbyder Shamanistisk healing og vejledning