Yoga hjalp mig tilbage til livet

I 2007 var jeg involveret i en trafikulykke, hvor jeg blev påkørt og som resultat heraf fik et kronisk piskesmæld. Jeg modtog forskellige typer af behandling, som fysioterapi og akupunktur, desværre uden resultater.

Efter ca et halv år som nærmest sengeliggende, prøvede jeg yoga som en sidste udvej. På det tidspunkt boede jeg på landet og jeg var ikke rask nok til at køre til nærmeste storby og tage en yogatime. Så jeg købte en masse dvd’ er, googlede og YouTube’ede alt hvad jeg kunne få fingrene i.

Det vil sige, at jeg startede med at praktisere yoga derhjemme på stuegulvet.

Jeg havde en lang periode hvor jeg prøvede mig frem med forskellige stillinger, hvor jeg brugte alt min tidligere erfaring med meditation og mit arbejde med andre mennesker til at lære at mærke og lytte til min krop i forskellige yogastillinger.

Yogaen hjalp mig og jeg begyndte at erobre mit liv tilbage.

Efter et år begyndte jeg at uddanne mig og fordybe mig i yogaen. Jeg startede med at give enetimer til mennesker med handicaps og skader, da det var en målgruppe jeg allerede havde erfaring med.

I 2010 blev jeg headhuntet til at undervise som yogaterapeut i et Fysiocenter og i løbet af 2010 havde jeg klasser og patienter nok til jeg kunne leve af at undervise fuldtid som yogaterapeut.

Siden jeg tog min første yogalærer uddannelse har jeg fortsat med at uddanne mig indenfor yogaen verden. Nogle af de uddannelser jeg kan nævne er to forskellige yogaterapeutuddannelser. Restorativ yogalæreruddannelse. Uddannelse indenfor yoga nidra, anatomi og fysiologi for osteopat studerende. Uddannelse inden for den gamle indiske medicinsystem Ayurveda, hvor jeg bl.a. er certificeret massør. En hav af kurser i meditation, yoga og personlig udvikling.

I dag underviser jeg…

I dag underviser jeg stadig både hold og enetimer. Jeg udbyder også workshops og retreats og så har jeg skabt en gruppe på Facebook til dig, som gerne vil have tiden til at gøre praktisere yoga og meditation derhjemme, når det passer ind for dig.

Om rejsen til Shamanisme og Naturspiritualitet:

Natur Terapi

Helt fra barns ben har jeg været interesseret i og udforsket den spirituelle verden. Lige fra healing, sjælerejser, Raindrop technic til kvindecirkler, treesisters med mere.

Gennem de sidste år er jeg trådt dybere ind på den shamanistiske vej og har været i lære både i denne verden og i den usete verden, samt taget et hav af shamanistiske og naturspirituelle kurser i både ind og udland.

Det er ikke kun noget jeg praktisere og underviser, det er en livsstil og en livsanskuelse.

Jeg er i Moder Jords tjeneste og jeg lærer og lever efter hendes vilje og visdom. Jeg står med et ben i hver af to forskellige verdener. Den ene verden er den som er menneskenes verden, som er synlig og tilgængelig for os alle. Den anden verden er gemt bag sløret og er beboet af bla formødrene, forfædrene, kraftdyr, plantefæller og guider. Fra denne verden søger jeg hjælp, vejledning, healing og kraft. 

Jeg er en shamanistisk yogi. Det betyder, at jeg vandrer af både den yogiske og shamanistiske vej. Den yogiske vej og filosofi handler bla om foreningen mellem krop, sind og sjæl. En forening og en balance og harmoni med sig selv, menneskene omkring dig og hele verden. Her har den shamanistiske livsanskuelse og livsstil hjulpet mig dybere og har bidraget med forståelse og visdom på vejen til forening og fordybelse. 

For mig er yoga også en form for naturspiritualitet og det kommer til udtryk via den måde jeg bruger yogas og meditations teknikker til at guide krop, sind og sjæl ind i en tilstand af ro, væren og modtagelighed. 

Det vil sige, at jeg både gennem yogaterapi og naturterapi vækker kroppen og sindets uendelige potentiale for selvhealing og vækst med støtte og vejledning fra den anden verden.