Hvem lytter du til?

Jeg ved, at livet ikke altid er let. Jeg ved det medfører en stor mængde af svigt, hjertesorg og en til tider manglede forståelse af, hvem vi er og hvorfor. Måske har du lyttet til en der fortalte dig, at du ikke fortjente bedre. Måske er du begyndt at tro på. at du ikke har fortjent bedre. Du HAR fortjent bedre!

Du skal lære at lytte til den del af dig som tror på dig og som ønsker dig en verden af kærlighed. Når vi lytter til den stemme, så kan vi rejse ind og sidde i vores egen urørte skønhed.

Så bringer vi det, som ubevidst er blevet såret ind i lyset. Ind i lyset af vores heelende nærvær og accept og det er en af grundene til vi mediterer og praktiserer yoga – for at skabe plads og for at være i det sted indeni os, hvor vi kan møde og heele de sårede sider af os selv og for at huske.

Når jeg underviser i yoga, så inviterer jeg denne stemme i dig til at tage “mikrofonen” og guide dig ind til dit center, ind til dette sted under larmen, nedenunder hverdagens larm og travlhed.Her finder du en puls. En puls, som er forbundet med Moder Jord. 

Og her vil vi selv i vores dybeste afmagt og sorg mærke, at vi ikke bare bliver favnet, men vi bliver løftet, opmuntret og vist sandheden bag det hele. Uanset størrelse på vores smerte, så er der en stilhed, hvor du finder den dybeste kærlighed som altid ønsker at løfte dig, at lindre dig fra den ubevidste smerte du bærer rundt på.

Kom og vær med til yoga <3

Holdtider

 

 

Skriv meget gerne en kommentar