Handelsbetingelser – Yogaterapeuten

 

Medlemskab

Dit medlemskab hos Yogaterapeuten fortsætter fra måned til måned, indtil det opsiges. Medmindre du afmelder medlemskabet inden den månedlige fornyelsesdato, giver du os tilladelse til at trække betaling for den følgende måneds medlemskab via den oplyste betalingsmåde (se “Afmelding” nedenfor). Du skal kunne oplyse om en aktuel, gyldig og anerkendt betalingsmåde, som til enhver tid kan opdateres.

 

Gratis prøveperioder

Dit medlemskab hos Yogaterapeuten kan starte med en gratis prøveperiode. Den gratis prøveperiode i medlemskabet varer 14 dage, medmindre andet er angivet ved tilmeldingen, og hensigten er at lade nye medlemmer prøve tjenesten.

Vi fakturerer dig for det månedlige medlemsbeløb via den anviste betalingsmåde ved udgangen af den gratis prøveperiode, medmindre du afmelder medlemskabet inden udgangen af den gratis prøveperiode. Du vil ikke modtage besked om, at betalingsdelen af medlemskabet er begyndt.

 

Fakturering

 Yogaterapeuten modtager betaling med Visa-Dankort, MasterCard, American Express, Discover med flere.

 Yogaterapeuten bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL.  Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Faktureringsperiode

Vi fakturerer dig for medlemsbeløb hver måned via din betalingsmåde på den kalenderdag, der svarer til startdatoen for betalingsmedlemskabet. I visse tilfælde kan tidspunktet for faktureringen ændre sig, f.eks. hvis en betaling ikke kan afregnes, eller hvis betalingsmedlemskabet begyndte på en dato, som ikke findes i en given måned.

 

Betalingsmåder

Du giver Yogaterapeuten tilladelse til at fortsætte med at fakturere betalingsmåden, med eventuelle opdateringer, og du hæfter for ikke-hævede beløb. Dette kan medføre, at dine faktureringsdatoer ændres. For visse betalingsmåder kan udstederen af betalingsmåden afkræve dig et gebyr for udenlandske transaktioner eller andre gebyrer. Henvend dig til udstederen af betalingsmåden for yderligere information.

 

Afmelding

Du kan afmelde dit medlemskab hos Yogaterapeuten når som helst. Du vil fortsat have adgang til medlemssiden frem til udgangen af den månedlige faktureringsperiode. Der ydes ikke refusion eller kredit for delvist brugte medlemsmåneder. Hvis du afmelder medlemskabet, lukkes din konto automatisk ved udgangen af den indeværende faktureringsperiode.

Pris- og abonnementsændringer: Der kan fra tid til anden ske ændring i  pris for medlemsskab. Dog vil prisændringer tidligst gælde for dig 30 dage efter, du har fået besked via e-mail.

 

Betingelser

Du skal være 18 år, eller være myndig i det land, hvor du bor, for at kunne blive medlem af yogaterapeutens medlemsside.

Yogaterapeutens medlemsside er kun til din personlige, ikke-kommercielle brug. Så længe du har et medlemskab af Yogaterapeutens medlemsside tildeles du som medlem en begrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig licens til at bruge medlemssiden ydelser. Bortset fra den ovennævnte brug overdrages du ingen rettigheder, adkomster eller andele. Du accepterer, at du ikke må bruge tjenesten til offentlige fremvisninger.

 

Levering

Levering af ydelsen forventes indenfor 24 timer.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige du indenfor de første 14 dage af dit medlemskab (den gratis prøveperiode) kan fortryde din tilmelding og framelde dig uden omkostninger

 

Personoplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere medlemsskab  til dig.

Ved betaling på vores webside med betalings kort, sendes disse oplysninger krypteret til vores betaling udbyder.

Yogaterapeuten har IKKE adgang til medlemmers kortoplysninger.  Personoplysninger videregives kun hvis det er krævet af lovgivningen eller hvis der foreligger en retskendelse

Når der indsamles personoplysninger via indmeldelsesformularen, sikres det,  at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Som medlem hos yogaterapeuten har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til yogaterapeuten på gitte@yogaterapeuten.dk

 

Forbehold

Yogaterapeuten tager forbehold for tastefejl og problemer grundet medlemmets internetudbyder og elektronisk udstyr.

 

OBS

Yogaprogrammer og meditationer er ikke velegnet til alle. Hvis du er i tvivl om du er fysisk eller psykisk parat til at udføre øvelser på denne medlemsside, så anbefales det herfra, at du retter henvendelse til læge, psykolog eller fysioterapeut. Yoga skal ikke gøre ondt, i hvert fald ikke mere end du har i forvejen, så pas på dig selv og undgå at presse dig selv. Ved alvorlig sygdom bør yoga som udgangspunkt ikke stå alene som behandlingsform.

 

Ansvarsfraskrivelse

Som medlem hos Yogaterapeuten, skal du være opmærksom på, at du selv bærer det fulde ansvar i forbindelse med udøvelse af yoga programmer, og derfor fraskriver du dig ved din indmeldelse ethvert erstatningskrav og dermed erstatningsansvar, du måtte ønske at pålægge yogaterapeuten.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over yogaterapeutens ydelser, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: gitte@yogaterapeuten.dk